Advertisement

Burak Yılmaz Trabzonspor - Burak Yılmaz Trabzonspor'u gözüne kestirdi - 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Burak Yılmaz Trabzonspor - Burak Yılmaz Trabzonspor'u gözüne kestirdi - 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.. Burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Burak yılmaz'ın beşiktaş'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili konuşan trabzonspor başkanı ağaoğlu, kendilerine resmi teklif gelmediğini vurguladı. Hürriyet'te yer alan habere göre, burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ederken golcü takviyesi için burak yılmaz ismi gündeme geldi. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek.

Geldiğimden beri de bunu söylüyorum, bundan başka bir şey de söylemedim. Trabzonspor ile burak yılmaz arasında yaşanan sözleşme feshi noktasındaki görüşmelerde önemli mesefa kat edildi. Ç in'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Burak, türkiye'ye ve trabzonspor formasına geri döndüğü için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın trabzonspor'da oynama arzusu var ve bu transferin gerçekleşme durumu açısından önemli.

Burak Yılmaz (Trabzonspor) @ Mackolik.com
Burak Yılmaz (Trabzonspor) @ Mackolik.com from im.cdn.md
15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak için 3.5 milyon euro bonservis bedeli taksitlerle ödenecek. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu. Bordo mavili yönetimin sözleşme feshi için burak ile görüşeceği iddia edilirken, tecrübeli oyuncu için başakşehir'in takipte olduğu söyleniyor.

Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu.

Trabzonspor kulübüne burak ile ilgili resmi teklif yapılmamıştır, bu kadar. dedi. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın trabzonspor'da oynama arzusu var ve bu transferin gerçekleşme durumu açısından önemli. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı. €2.00m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Trabzonspor ile burak yılmaz arasında yaşanan sözleşme feshi noktasındaki görüşmelerde önemli mesefa kat edildi. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. Burak böylece yeniden trabzonspor forması giyebilmek için tam 3 milyon euro'dan (yaklaşık 13 milyon tl ) vazgeçti. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz. Trabzonspor kulübüne burak ile ilgili resmi teklif yapılmamıştır, bu kadar. dedi. Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Burak Yılmaz, Trabzonspor için yola çıktı - Süper Lig 2017 ...
Burak Yılmaz, Trabzonspor için yola çıktı - Süper Lig 2017 ... from i.eurosport.com
.göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi. Çin ekibi beijing guoan, trabzonspor'un transfer etmek istediği burak yılmaz'ın sözleşmesini feshetti. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. Yılında kurmak istediği güçlü kadronun forvetinde yer alacak olan burak'ın 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Burak'ın bu tweet'i, birçok sosyal medya hesabından paylaşıldı. Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz'ın transferinde gün sayıyor. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. 32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu. Trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti mi? Çin'de 6 milyon euro kazanan burak'ın söylediği, trabzonspor'a dönmek için 2 milyon euro'ya razıyım sözlerinden sonra muharrem usta'da kolları sıvadı. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'da bursaspor maçında oyundan alınırken taraftara el hareketi yapan burak yılmaz'ın sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken başkan ahmet ağaoğlu'ndan konuyla alakalı bir açıklama geldi. Milli futbolcunun bu davranışı da daha imzayı atmadan taraftarları mest etti. Beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, bordo mavililer ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Burak yılmaz, trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'da bambaşka - Trabzonspor (TS ...
Burak Yılmaz, Trabzonspor'da bambaşka - Trabzonspor (TS ... from img.fanatik.com.tr
Başkan muharrem usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, trabzonspor için önemli bir gün olduğunu belirterek, trabzonspor ve türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan burak yılmaz ile yeniden bir yolculuğa başlıyoruz. Bonservis için ise çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek. Golcü oyuncudan haber gelmesinin ardından yöneticiler transferi bitirmek için çin'e gidecek. Fakat ben trabzonspor 'da kalmayı tercih ediyorum dedi. Trabzonspor kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi Burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Burak'ın bu tweet'i, birçok sosyal medya hesabından paylaşıldı. Trabzonspor'da kadro dışı kalan golcü oyuncu burak yılmaz'ın takımdaki günlerinin sayılı olduğu iddia ediliyor.

Sakat sakat bide yasi ilerlemis olsa bile 20 den aşaga gol yok.

Başkan muharrem usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, trabzonspor için önemli bir gün olduğunu belirterek, trabzonspor ve türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan burak yılmaz ile yeniden bir yolculuğa başlıyoruz. Trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz'ın transferinde gün sayıyor. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. Burak yılmaz'ın beşiktaş'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili konuşan trabzonspor başkanı ağaoğlu, kendilerine resmi teklif gelmediğini vurguladı. 32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu. Bu arada burak yılmaz, trabzonspor ile 3 senelik anlaşmaya vardığı belirtilirken, yıldız futbolcunun 3,5 milyon yıllık 3.5 milyon ücret + bonuslar karşılığında anlaşma sağladığı öğrenildi. Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör ersun yanal'ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi. Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak için 3.5 milyon euro bonservis bedeli taksitlerle ödenecek. Trabzonspor'da bursaspor maçında oyundan alınırken taraftara el hareketi yapan burak yılmaz'ın sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken başkan ahmet ağaoğlu'ndan konuyla alakalı bir açıklama geldi. Burak böylece yeniden trabzonspor forması giyebilmek için tam 3 milyon euro'dan (yaklaşık 13 milyon tl ) vazgeçti.

Yılında kurmak istediği güçlü kadronun forvetinde yer alacak olan burak'ın 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor burak yılmaz. Sakat sakat bide yasi ilerlemis olsa bile 20 den aşaga gol yok.

Posting Komentar

0 Komentar